Op donderdag 25 januari verzorgt het Cleantech Center in Zutphen de kick-off van haar nieuwe Startup Accelerator Programma. Tijdens de kick-off kan iedereen in korte tijd kennismaken met de aanpak van het Cleantech Center. Een middag vol inspirerende praktijkvoorbeelden en een Mini Hack. Ook is het mogelijk om zelf een startupidee idee te pitchen en een hulpvraag te stellen.

Sprekers zijn Anne-Wil Lucas van StartupDelta en Femme Taken, oprichter van Tweakers en ontwerper van het slimste huis van de Achterhoek. Voor deze kick-off geldt: iedereen is welkom! Hoe meer mensen met verschillende achtergronden, hoe beter. Want om innovatie succesvol te maken is samenwerking tussen verschillende partijen essentieel. Van onderwijs tot bedrijfsleven, van investeerders tot early adopters.

Het Startup Accelerator Programma schept een ideaal klimaat voor startups op het gebied van duurzame technologie. Door professionele coaching, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt een startup bij het Cleantech Center een vliegende start. Het programma is voor iedereen die wil ondernemen in de duurzame technologie. Of je nu al gestart bent, in de startblokken staat, of op zoek bent naar een kansrijk idee.

Aanmelden voor de kick-off kan via http://www.cleantechcenter.nl/evenementen/kick-off-startup-accelerator-programma-mini-hack-4/

Visit site